Any Questions?

Vandaag ten eerste: Hartelijk dank aan Olivier de Bruijn voor het ophogen van de tussenstand met €15! Die is nu €120. Omdat het zijn lievelingsdier is, verklaar ik hierbij de secretarisvogel (Sagittarius serpentarius) tot het dier van de week!

FYI, dit dier – dat overduidelijk meteen aangenomen zou worden bij het Ministry of Silly Walks – heet secretarisvogel omdat de uitstekende veren langs zijn hoofd ooit iemand hebben doen denken aan een pen of potlood achter het oor van een secretaris. Voor het geval iemand het zich afvroeg.

Daarmee kom ik gelijk op het tweede punt: Vanaf nu staat dit blog open voor vragen van lezers. Stel je vraag in de reacties, en ik ga mijn best doen hem te beantwoorden. Niet dat ik nou zoveel weet over alles, maar ik weet wel af en toe iets over het één en ander, en er is natuurlijk Google. Vragen over natuur- en wiskunde zijn natuurlijk zeer welkom, maar wederom- en dit geldt vooral voor studiegenoten – beperkte kennis staat tot mijn beschikking. Ik beloof dat ik in ieder geval een poging zal doen tot een antwoord, en beter geen gitaar dan helemaal geen gitaar! Dus stel je vragen, kom maar op.

2 thoughts on “Any Questions?

  1. Beter geen gitaar dan helemaal geen gitaar ook al is het mijn gitaar en beter een hele facebook-vind-ik-leuk-fly-out-commentaar-box dan een halve…!

Comments are closed.